Unelmiesi piha tai puutarha

Suniplan Systems Oy on suunnittelut erilaisia viheralueita jo vuodesta 1990 lähtien. Vuosien saatossa olemme menestyksekkäästi suunnitelleet niin taloyhtiöiden ja yksityiskotien kuin julkistenkin laitosten pihoja, puutarhoja ja muita viheralueita. Suniplan Systems Oy suunnittelee toimivan ja viihtyisän viheralueen omien tai taloyhtiösi toiveiden mukaan.

Omakotitalo- ja rivitalopuutarhat

Rivitalo- ja omakotitalopuutarhat ovat kaikkien viheralueiden tavalla hyvin erilaisia. Jokainen suunnittelukohde tarvitsee omat oivalluksensa, jotta lopputulos olisi onnistunut ja tilaajan mieleen.

Toimivia ratkaisuja puutarhaasi

Oikealla materiaali- ja kasvivalinnalla puutarhasta saadaan helppohoitoinen, viihtyisä ja kodikas ympäristö, joka muuttuu vuodenaikojen mukaan. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa uusia ja mielenkiintoisia mutta myös toimivia muotoja ja ratkaisuja puutarhaan.

Pienestäkin pihasta saa kiehtovan ja kukoistavan puutarhan, johon mahtuu sekä koriste- että hyötykasveja oleskelutilan lisäksi. Puutarhasuunnittelun lähtökohtana meillä on aina asiakkaan toiveet ja maku. Uudistuneen puutarhan pitää myös aina sulautua hyvin ympäristöön. Onnistuneessa lopputuloksessa yhdistyy asiakkaan maku sekä suunnittelijan kasvi- ja materiaalituntemus.

Puutarhasuunnittelulla lisää viihtyisää elintilaa

Hyvin suunniteltu, toimiva terassi on virkistävä olohuoneen jatke ympäri vuoden. Terassin muotoilu ja materiaalivalinnat lähtevät aina paikan olosuhteista ja asiakkaan toiveista.

Viihtyisän asumisen tärkeänä osatekijänä on myös se, mitä ikkunoista näkyy ulos.

Palvelut As. Oy asiakkaille

Suniplan Systems palvelee asunto-osakeyhtiöitä pihojen kunnostus- ja peruskorjausurakoissa. Meiltä saat ammattitaitoista konsultointia koko suunnittelu- ja rakennusprojektin ajan. Suunnittelutyö tai konsultointi voi sisältää koko tontin tai pienempiä kokonaisuuksia.

Kokonaisvaltaista palvelua taloyhtiöille

Suunnittelupalvelun lisäksi hoidamme viherrakennusurakoiden tarjouskilpailut ja laadimme urakkasopimuksen sekä muut tarvittavat asiapaperit asunto-osakeyhtiöille ja muille asiakkaille. Viherrakennusprojektin ajaksi voimme tarjota myös valvontatyön ja kustannusseurannan. Laadimme myös kiinteistökohtaisia hoito-ohjeita kiinteistöhuollon sekä pihatalkoiden pohjaksi.

Asunto-osakeyhtiön pihauudistus

Asunto-osakeyhtiön piha-aluetta suunniteltaessa on olemassa paljon asioita, jotka täytyy ottaa huomioon. Pihan on oltava mukava ja käytännöllinen kaikille asukkaille.

Kun asuntoyhtiön piha uudistuu, on tärkeää että vanhat hyvät asiat säilytetään, jotta pihan ja talorakennuksen samanhenkisyys säilyy ennallaan. Perusparannuksen aiheuttamat positiiviset muutokset asunto-osakeyhtiön kannalta ovat huomattavia:
• koko alue  kauniimmaksi
• edustavampi
• helppohoitoisuus
• käytännöllisyys
• asukasviihtyvyys
• asuntojen arvo nousee
• Viihtyisät viheralueet kaikenikäisille 

Viihtyisät viheralueet kaikenikäisille

Suniplan Systems Oy palvelee myös julkista sektoria. Päiväkotipihojen, koulupihojen, senioreiden terapiapihojen, puistojen ja edustusalueiden suunnittelutyössä on sama perusajatus ja tavoite kuin muillakin suunnittelukohteilla: haluamme luoda kauniin, toiminnallisen, helppohoitoisen ja turvallisen viherympäristön kaikille.

Suunnitelmat edustaviin ja turvallisiin viheralueisiin

Puistot ja erilaiset julkiset pihat ja alueet ovat tärkeitä alueen asukkaiden viihtyisyyden kannalta. Suniplan Systems Oy on muiden palveluiden ohella erikoistunut myös edellä mainittujen julkisten alueiden msuunnitteluun. Palvelemme yksityisten asiakkaiden lisäksi myös julkista sektoria ja yrityksiä pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella.